Ehdot ja edellytykset

Kukin käyttäjä käyttää sivustoa omalla vastuullaan. Segi Oy ei anna mitään takuita sivuston tietojen täydellisyydestä ja paikkansa pitävyydestä eikä ole vastuussa niiden mahdollisesta puutteellisuudesta tai virheellisyydestä johtuvista vahingoista. Segi Oy ja muut sivuston luomiseen ja ylläpitoon osallistuvat osapuolet eivät ole vastuussa mistään sivuston käytöstä tai sen käytön estymisestä johtuvista vahingoista. 


Sivuston sisältö tarjotaan 'sellaisenaan' ilman mitään takuita. Takuun rajoitukset eivät päde siltä osin, kuin laki ne kieltää. Segi Oy ei ole vastuussa käyttäjien tietokoneille tai muulle omaisuudelle sivuston käytöstä tai sen tietojen lataamisesta koituneista vahingoista tai päätyneistä viruksista.


Sivustolla on hyperlinkkejä sivustoille, jotka eivät ole Segi Oy:n ylläpitämiä. Segi Oy ei ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä eikä anna mitään takuita tai lupauksia niiden sisällön paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai laillisuudesta tai siitä, ettei niiden sisältö muuttuisi. Linkit sivustoltamme näille sivustoille eivät tarkoita, että Segi Oy edustaisi tai millään tavoin tukisi tai kannattaisi kyseisiä sivustoja. Segi Oy ei ole vastuussa näillä sivustoilla mahdollisesti esitetystä herjaavasta, loukkaavasta tai laittomasta materiaalista.


Segi Oy pyrkii parhaansa mukaan pitämään sivuston tiedot paikkansapitävinä ja ajan tasalla. Tästä huolimatta sivustolla saattaa olla joitain virheellisiä, puutteellisia tai vanhentuneita tietoja. Emme siis voi taata kaikkien sivuston tietojen olevan ajan tasalla ja paikkansapitäviä. Esimerkiksi jotkin tuotteista saattavat olla loppu varastostamme tai niiden ominaisuudet saattavat erota sivustolla ilmoitetuista ominaisuuksista. Saatamme myös muokata sivuston tietoja ja tuotteiden hintoja asiasta etukäteen ilmoittamatta. Tilauksista lähetetään asiakkaille tilausvahvistus sähköpostitse. Tämä ei kuitenkaan takaa, että olemme tarkistaneet tilauksen ja kaikki tuotteet olisivat saatavilla. Pidätämme oikeuden rajoittaa tilattujen tuotteiden lukumäärää tai hylätä tilauksen kokonaan. Saatamme myös tarvita vahvistuksen, joillekin tiedoille ennen tilauksen hyväksymistä ja käsittelyä. Jos esimerkiksi, jokin tuote on päässyt loppumaan, saatamme ottaa sinuun yhteyttä ja kysyä, haluatko korvata tuotteen jollakin muulla vastaavalla tuotteella vai poistaa kyseisen tuotteen tilauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, soita meille numeroon 0400 502 755 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)segi.fi. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen.


Segi Oy saattaa tehdä muutoksia näihin ehtoihin milloin tahansa asiasta etukäteen ilmoittamatta. Käyttäjien on näin ollen syytä aika-ajoin lukea ehdot huolellisesti läpi.


Segi (Segi Oy) Tampere / Seinäjoki, Finland, 0400 502 755


Y-tunnus: 2708507-5
Lasku sekä pinssit


Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.
Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.


Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.


Osamaksu sekä pinssit

Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Valitessasi maksutavaksi Svea Osamaksun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.

Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.


Yhteystiedot:

Svea Ekonomi Ab, filial i Finland

Atomitie 2 C

00370 Helsinki

Puhelin: 09 4242 3092

Sähköposti: webpay@svea.fi

www.sveawebpay.fi